snobyen-2

Nyhetsartikkel

Ekte sportsglede over 3 etasjer

Sport 1 kjeden har satt seg som mål å bygge Norges mest unike sportsbutikk og skiutleie på SNØ i Lørenskog.

Sport 1 butikken er på ca 1900 m2 fordelt på 3 etasjer, og har unik sammensetting av de beste merkevarene innen sport. Her er det mulig å teste utstyr og få det tilpasset dine ønsker.

- Vi setter mål av oss av å ha Norges best kvalifiserte medarbeidere innen alpin, langrenn, løp og outdoor aktiviteter.

Butikken har et stort serviceverksted med reparasjoner, støveltilpasning, varmeskap, analyse- og utmåling av spenn, slip av langrenns- og alpinski med den beste kompetansen i bransjens fagmiljø.

Det er shop-in-shop løsninger med en unik merkevaremiks og et utvalg du ikke finner noe annet sted. Varesortimentet er bredt og er tilpasset alt fra barn, junior og mosjonister, og vil også ha et sortiment til klubber og idrettslag samt til deg som krever kun det beste uansett hvilken gren eller aktivitet du foretrekker.

Opplevelsesrik shopping

Med direkte adgang til skianlegget har Sport 1 butikken ha et testsenter med langrenn- og alpinutstyr. Det betyr at du kan teste skiutstyret før du kjøper det, og du kan få tilpasset fottøy ved hjelp av tredemølle, fotscanning og såletilpasning.

Produktkurs, test, nyhetslanseringer og temaforedrag vil være faste innslag gjennom året.

- Det skal være en ny opplevelse å handle på Sport 1 SNØ!

Sport 1 SNØ Skiutleie

Hos Sport 1 SNØ finner du også. Her kan du leie kvalitetsski fra de beste merkene; alt fra topptur, alpin- og langrenn racing utstyr, til deg som vil prøve alpin eller langrenn for første gang. Det er også mulig å leie bekledning for deg som trenger dette.