snobyen

Publikumstilbud

Snøbyen er i rask utvikling. De neste årene er intensjonen å utvikle nye spennende tilbud på løpende bånd.

 

Aktiviteter
Verdens beste innendørs vintersportarena SNØ er i full drift. SNØ tilbyr alpint med løypekjøring og friski i mange varianter—fra terreng som passer nybegynnere til «big jumps» for spesialistene. Langrennsløypene er alltid tilgjengelige, med inngang i fjerde etasje til messaniner med spor hengende i taket. Isklatring kan gjøres i kontrollerte omgivelser i en 15 m høy vegg. SNØ er også i ferd med å utvikle et bredt spekter av kurstilbud og mulighet for eventer.   EVO er et enkelt tilgjengelig treningssenter med selvbetjeningsløsning i fjerde etasje av SNØ. Sportytude ligger i bygget Luhrtoppen, 60 m fra inngangen til SNØ på den andre siden av en liten bro. Dette er et fullsortiments treningssenter med instruktører og saltrening. Dette er første fase av tilbudet. Bygget har egen parkering. 

I 2021 kommer norges største trampoline og aktivitetspark, Skyscape, til Luhrtoppen 2. Videre blir det et ballsenter med både squash, cage fotball og padel tennis i bygget. Det planlegges også et golfsenter og bowling.

Handel
I SNØ sin varme del har Sport 1 etablert Norges største faghandel på sportsutstyr. Dette er en «shop in shop» løsning med de beste merkevarene innen sport og fritid. Både ski- og støvel ekspertise er på plass, sammen med Löplabbet for dem som trenger løpesko og riktig fottøy. Atomic har etablert Europas andre Pro Center utenfor fabrikken i Østerrike. Alle er velkomne; fra proffbrukeren til den kresne alpinist, eller kunder som ønsker Randonee-utstyr. Her får kundene støveltilpasning i verdensklasse og ski som bare finnes på Pro Centeret. SNØ har to skiverksted. Sport 1 og Atomic Pro Center tilbyr den beste slip og vedlikehold av ski som er å oppdrive.

Restauranter
I første etasje av SNØ har vi en «Bootbar» og et «Grab and Go» tilbud er under etablering. Det er klart at det med slike omgivelser også vil komme et after-ski tilbud samt konserter og ulike show. I andre etasje ligger Spiseriet med kafé, og det er mulig å nyte burger, pizza og middagsretter med drikke. Det tilbys også eget chambre séparée. Her er det plass til egne arrangement, grupper, familier og enkelt personer. I tredje etasje er det kiosk og restaurant med lunsjservering. I tillegg kan det dekkes til 250 personer om det er ønskelig. Begge disse etasjene har supre uteområder hvor mat og drikke kan nytes. 

Konferansesenter
I fjerde etasje av SNØ holder Thon konferansesenter hus. På sikt vil konferansesenteret bli en del av tilbudet i Thon Hotel, som bygges vegg-i-vegg med SNØ.

Kulturarrangementer
Etter hvert som bygulvet tar form vil vi tilby kulturarrangementer for store og små. Gården har et stort potensiale for å berike hele nabolaget- både fastboende og besøkende.

Denne siden vil oppdateres fortløpende med informasjon om nye aktiviteter og servicetilbud. Vi gleder oss til å skape Snøbyens mangfoldige tilbud og en unik destinasjon i verdensklasse.