snobyen-2

På jakt etter en #seriouslyfun aktivitet?

2022-10-05
JumpYard trampoline- og aktivitetspark har åpnet i Snøbyen! JumpYard er en kjede med trampoline- og aktivitetsparker som tar lek og moro på alvor. Selskapet har hatt en kraftig vekst siden det ble etablert utenfor Stockholm i 2017, og snart finnes det 14 parker rundt omkring i Europa. Den første norske parken har åpnet i Snøbyen!

  #seriouslyfun 

JumpYards manifest defineres med hashtaggen #seriouslyfun.  

-Vi har alle et dypt menneskelig behov for å bevege oss. Når vi er barn er lek og moro sammenhengende med aktivitet og bevegelse, men vi blir mer og mer stillesittende ettersom vi blir eldre. Mindre bevegelse og aktivitet gir dårligere fysisk og psykisk helse. Derfor sier vi at hos oss tar vi bevegelse på alvor, forteller Pernilla Isaksson fra JumpYard.  

JumpYard har som mål å være en av de største konkurrentene til skjermtid og stillesitting. Og for å få folk bort fra distraksjoner på skjermen og i gang med bevegelse, er det viktig at man har det gøy! 

-Å hoppe 1-2 timer i trampolineparken er vel så god trening som å løpe, men forskjellen er at man ikke tenker over det på samme måte, fordi man har det gøy. Når man hopper kan man ikke unngå å smile, det ser vi på gjestene våre, forteller Isaksson.  

For å kunne være en aktivitetspark som passer alle mennesker, tilbyr JumpYard en god mix av aktiviteter.  

-Uansett erfaringsnivå kan alle finne en aktivitet som passer i vår parker. På en park i Stockholm er en av våre stamgjester 75 år. Hen kommer hver uke for å hoppe! Om du vil hoppe i et par timer, prøve deg på speedclimbing eller ta et kurs for å lære backflip, så er JumpYard et sted for lek og moro, sier Isaksson.  

For oss er jo Snøbyen en perfekt plass å være. Et nytenkende og innovativt fokus på aktivitet stemmer med vårt mantra «seriously fun»

«Livet er best i bevegelse» 

 Det at JumpYard har etablert seg i Snøbyen, er en god match. Med like visjoner rundt bevegelse blir JumpYard et verdifullt tilskudd til Snøbyen familien.  

-For oss er jo Snøbyen en perfekt plass å være. Et nytenkende og innovativt fokus på aktivitet stemmer med vårt mantra «seriously fun», forteller Isaksson.  

-Det at skiarenaen SNØ ligger her er også en fin bonus. Trampoline er jo faktisk ganske vanlig trening for de som driver med vintersport – spesielt freestyle skiing og snowboard. Vi har flere idrettsforeninger- og lag som bruker parkene våre til trening på sommerhalvåret eller som variasjon. Hos JumpYard har vi også det vi kaller «tramp-ski» og «tramp-snowboard» som man kan bruke til å hoppe med, fortsetter hun.  

En av våre parker har innendørs surf, og en annen har gokart-bane. Vi er aldri redde for å prøve ut noe som er kult og gøy!

-Hver park er den beste parken! 

JumpYard er mer enn kun en trampolinepark. Med snart 14 parker i Europa, byr hver park på forskjellige hinderløyper, baner og tilbud med noen populære innslag som går igjen; som for eksempel speedclimbing, Skyrider, ninjabane og Valo TV. 

-Når vi bygger en ny park er det som om vi bygger vår første park. Hver park skal være den beste parken, og tilby de beste aktivitetene. Vi jobber kontinuerlig med oppdateringer og forbedringer og er veldig opptatt av å høre på våre ansatte og gjester slik at vi kan lage de kuleste opplevelsene, sier Isaksson.  

-En av våre parker har innendørs surf, og en annen har gokart-bane. Vi er aldri redde for å prøve ut noe som er kult og gøy, forteller hun.  

JumpYard Snø finner du på Luhrtoppen i Snøbyen. Les mer om deres tilbud og åpningstider her: https://jumpyard.no/sno/   

Er du interessert i ledige lokaler?