snobyen-2

Nøkkelen til å lykkes med trening er å ha det gøy!

2022-03-02
– Det var lokasjonen som gjorde at vi ville starte opp treningssenteret Sportytude i Snøbyen. Både fordi dette er en helt ny bydel under utvikling, men også fordi vi befinner oss i Lørenskog- en kommune som satser mye på idrett og aktivitet, forteller Katrin Rindorff, daglig leder i Sportytude.

På Luhrtoppen finner du 1300 kvadratmeter med innbydende treningslokaler og det nyeste innen utstyr fra Technogym. Treningssenteret Sportytude åpnet for omtrent 2 år siden, og sammen med JumpYard (som åpner denne våren), blir Luhrtoppen en sport- og aktivitetsbombe i Snøbyen!  

– Lørenskog var et sted man ikke reiste til med mindre man bodde her. Med etableringen av Snøbyen, skiarenaen SNØ og alle vi andre som starter opp her, blir det utrolig spennende å følge utviklingen av området fremover! sier Rindorff.  

 

Join the Family – ha det gøy med å lykkes 

 Hos Sportytude blir du møtt med slagordet «Join the Family».  

 – Vi er opptatt av at man skal føle seg velkommen hos oss. Du blir alltid møtt med et «Hei-og-hå» i døra. Vi vil gjerne at vi og våre medlemmer skal bygge opp noe sammen, at medlemmene våre skal ha det gøy og at de lykkes med sine mål, sier Rindorff.  

Sportytude tilbyder derfor svært fleksible medlemskap, men et tiltak som er helt unikt er en medlemspakke som har PT-timer inkludert. Slik kan man senke terskelen for å komme i gang med en personlig trener, samtidig som man opprettholder en form for kontinuitet.  

– Vi er helt enig i Snøbyens motto om at livet er best i bevegelse! Det er det jo. Men også at man har det gøy, for når man har det gøy med noe er det desto større sannsynlighet for å lykkes, sier Rindorff.  

Sportytude har på sikt også planer om å ekspandere med flerbrukshall og squash-haller, slik at publikum får tilgang på enda flere varierte sportsaktiviteter.  

Vi vil gjerne at vi og våre medlemmer skal bygge opp noe sammen, at medlemmene våre skal ha det gøy og at de lykkes med sine mål

Snøbyen-familien 

 I Snøbyen har flere ulike aktører innen sport, idrett og aktivitet samlet seg. Dette skaper et helt unikt miljø med et brennende engasjement.  

– Vi ser jo på nettverket i Snøbyen som en kjemperessurs. Med ulike typer aktiviteter kan vi supplere hverandre. Wang bruker for eksempel oss 3 ganger i uka i skoletid for styrketrening til alle sine ulike idretter og studieretninger. Vi har også hatt alpinlandslaget inne som en veksel til å stå på ski hos SNØ, forteller Rindorff.   

– Av 1300 kvadratmeter er 750 av dem dedikert til ulike styrkeavdelinger. Vi har mange forskjellige løftestasjoner og ulike typer utstyr slik at vi kan tilfredsstille både toppidrettsutøvere og vanlige mosjonister, fortsetter hun.  

I tillegg til å supplere hverandres ulike aktiviteter, er det også en synergi av lærdom og kunnskap, og bruk av tilbud internt i Snøbyen. Sportytude-medlemmer har for eksempel rabatter på kjøp hos Sport 1 Snø. Rindorff forteller også om hvordan Sportytude sin interne kick-off ble holdt på SNØ med klatring i Mammut-isveggen og lunsj på SpiseriSnø.  

– Vi lærer mye av hverandre. Aktører som Amer, Sport 1 Snø og Mammut kan bruke våre fasiliteter til produkttesting eller gjennomføre løpetimer innendørs de gangene været ikke holder seg. Og våre medlemmer kan være med Sport 1 Snø på deres utendørs løpetimer om de skulle ønske det, sier Rindorff.  

 – Det er veldig hyggelig miljø i Snøbyen og gøy å se andre ansatte hos SpiseriSnø eller Sport 1 Snø både på jobb, men også som medlemmer hos oss. Håper vi får til en felles sommerfest i år! sier Rindorff.   

– Nå har vi sjansen til å finne oss selv 

Som alle andre, har Sportytude også kjent noen begrensninger på å gjennomføre aktiviteter i koronatider. Men, som Rindorff sier - nå skal de komme ordentlig i gang.  

– Vi har liksom aldri fått sjansen til å være oss selv fullt ut, vi har jo lyst å gjøre så mye! Som å gjennomføre interne bedriftsligaer sammen med resten av Snøbyen, kjøre lunsjtrening for ansatte i bedrifter og/eller på hjemmekontor. Men nå er endelig ting på vei til å bli normalt igjen, og vi har sjansen til å ordentlig finne oss selv og hva vi vil gjøre, forteller Rindorff.   

– Vi begynner allerede med PT-dagene fra 7.-9. mars, der man kan komme og gjennomføre analyser og snakke med våre PT-er. Videre skal vi ha enda mer fokus på utveksling sammen med lokale idrettslag i Lørenskog. Også gleder vi oss jo veldig til JumpYard, som vi deler lokaler på Luhrtoppen med, åpner. Kanskje vi kan få til en slags «barnepass-ordning», ungene har det kjempegøy i trampolineparken, mens foreldrene trener eller er på gruppetimer, hvem vet? avslutter hun.  

Sportytude har åpent alle dager, les mer om deres åpningstider og tilbud på: https://www.sportytude.no/sno/ 

 

Er du interessert i ledige lokaler?