snobyen-2

Jul i Snøbyen

2022-11-16
Velkommen til Jul i Snøbyen som omringer SNØ! For andre år på rad inviterer Snøbyen til julemarked hver adventshelg. Med et SNØ-hus pyntet i magiske julelys, julemarked med lokale produsenter og koselige juleaktiviteter, blir det garantert julestemning, moro i skibakken og alltid hvit jul.

Julegrantenning søndag 27. november 

Det blir koselig julestemning under åpningsdagen til Jul i Snøbyen. Da kommer ordfører Ragnhild Bergheim og tenner julegranen! Lørenskog Musikalteater vil synge julemåned inn med vakkert kor. Det blir gløgg og pepperkaker for alle, og deilig julemat inne hos Thon. Nissen vil ankomme julegrantenningen på en måte som vil overraske alle!


"Nissen vil ankomme julegrantenningen på en måte som vil overraske alle"

Julemarked hver adventshelg  i desember 

Fra 3. desember og hver adventshelg frem til jul kommer det utstillere fra diverse produsenter i regionen. Utstillerne vil tilby alt fra smykker til håndlagde og heklede produkter - til kunst og hjemmedekorasjoner. Det vil også bli salg av deilig julebakst og spennende smaker.  Her blir mulighet for å gjøre årets julehandel, da Snøbyen også Norges råeste sportsbutikker, både når det gjelder utvalg og kompetanse.

"Det vil også bli salg av deilig julebakst og spennende smaker, i tillegg til å gjøre årets julehandel"

Juleaktiviteter for barn og voksne 

Gjennom alle adventshelgene vil det være juleaktiviteter for barna. Utenfor SNØ i en koselige lavvo, blir det lagt til rette for juleverksted og eventyrstunder med Lørenskog Musikalteater. Her kan barna kose seg med skikkelig julestemning! Inne på SNØ blir det julekino og pepperkakepynting med Thon. Inne i snøsonen blir det juleshow med Snøs egne maskot-trolljente Fjon og Lørenskog musikalteater. 

På SNØ er det 36 000 m2 dekket i snø, og her finnes det noe for alle og enhver. Tre nedfarter, terrengpark, langrennsløype som henger i taket, verdens høyeste innendørs isvegg og et Fjon-land av is for de minste. 

Er du interessert i ledige lokaler?