snobyen-2

EIE åpner nytt eiendomsmeglerkontor i Snøbyen

2022-12-21
- Nøkkelen til suksess er Premium rådgivning. Fra februar neste år åpner EIE nytt eiendomsmegling - og nybyggkontor i Snøbyen.

Daglig leder for EIE eiendomsmegling Lørenskog, Christer Langstrand og daglig leder for EIE nybygg Romerike, Torkild Vinje, ser frem til å flytte inn i de attraktive lokalene i Snøbyen. Begge har lang fartstid i bransjen, og kontoret har håndplukket flere av Romerikes beste eiendomsmeglere for å gi deg den kvaliteten du fortjener når du skal selge din bolig.

"Håndplukket flere av Romerikes beste eiendomsmeglere for å gi deg den kvaliteten du fortjener når du skal selge din bolig." 

Meglerteamet har sterk lokal forankring og besitter en unik kunnskap om boligmarkedet i dette området. Langstrand mener at lokasjonen vil bidra positivt for synlighet av kontoret, og synes det er spennende å åpne kontor i en ny bydel under utvikling.

–  Vi gleder oss veldig til å sette EIE på kartet og vise våre kvaliteter, sier Langstrand.

Vinje legger til at Snøbyen er en unik lokasjon og attraktiv plassering for EIE nybygg Romerike. Han trekker spesielt frem boligutviklingen i nærområdet og tilgjengeligheten mot prosjektsalg på både øvre- og nedre Romerike.

Nøkkelen til suksess
Duoen mener nøkkelen til suksess er gjennom arbeidskultur, profesjonalitet og Premium rådgivning. De setter profesjonalitet høyt, og sørger for at alle ansatte er oppdatert på nytt lovverk og har en ekstra kompetanse for nærliggende områder rundt selve eiendomsmeglingen, noe som gir dem muligheten til å tilby Premium rådgivning.

– I EIE leverer vi Premium rådgivning, og det mener vi er nøkkelen til suksessen selskapet har hatt så langt. Vi er stolte av å bli en del av EIE, og ta i bruk EIE metoden. Våre eiendomsmeglere er personlig til stedet gjennom hele prosessen, og på den måten gir vi kundene våre trygghet, sier Langstrand. 

"I EIE leverer vi Premium rådgivning, og det mener vi er nøkkelen til suksessen selskapet har hatt så langt."  

Er du interessert i ledige lokaler?